Tanken bij BP voor de leukste geschenken!

FreeBees kun je makkelijk en snel sparen bij alle BP-stations. Je krijgt voor iedere getankte liter brandstof een FreeBees-punt. De gespaarde FreeBees vertegenwoordigen een waarde van 1,00 eurocent per punt.
Je hoeft voor een gewenst artikel niet het benodigd aantal punten te sparen; FreeBees zijn namelijk ook als gedeeltelijke betaling te gebruiken.


Mooi Meegenomen:

Mocht je nog niet in het bezit zijn van een FreeBees-kaart, dan kun je er heel gemakkelijk een aanvragen. Het FreeBees-aanvraagformulier ligt bij ons klaar.
Vul het formulier in en ontvang direct je eigen gratis FreeBees-spaarkaart met uniek nummer. Dit nummer correspondeert met je gegevens die bij FreeBees geregistreerd worden, zodat in geval van verlies, diefstal of defect, de gespaarde punten niet verloren gaan.
Bewaar dit nummer goed en bel bij verlies of diefstal met onderstaand service nummer. Je krijgt dan een nieuwe kaart en de servicedesk zet al je reeds gespaarde punten over op de nieuwe kaart. De oude kaart wordt geblokkeerd.Met FreeBees sparen voor de mooiste cadeaus bij Kijkshop en Sport2000!

Het is net of je ieder jaar een paar keer jarig bent. Want met FreeBees krijg je de leukste dingen zomaar cadeau en.... Je kunt ze zelf uitzoeken!


FreeBees: Altijd Actief!

Op ons station tref je regelmatig interessante FreeBees-acties. Surf naar www.freebees.nl voor meer informatie. Voor al je overige vragen over de FreeBees kun je ook bellen met de gratis FreeBees Servicelijn: 0800-0230623.